Hirdetés

Így szerezz olcsón legális Windows 10-et és Office-t!

|

Egyenként vagy párban is beszerezheted a Microsoft operációs rendszerét és irodai programcsomagját.

Ezen a héten is remek ajánlatokkal vár a Keysfan, ahol windows 11-et, Windows 10-et és Office csomagokat is kedvezményes áron szerezhetsz. A Keysfan oldalán eredeti licencek és szoftverek találhatók - az oldal többéves tapasztalattal rendelkezik, és 95%-os értékeléssel bír a Trustpiloton, köszönhetően a fogyasztói szükségletekre való odafigyelésnek és a 24 órás technikai segítségnyújtásnak.

A Keysfan oldalán eredeti Microsoft Office 2021 Professional licencet már 27,67 €-ért szerezhetsz, amit egyszer kell kifizetned, előfizetési díj nélkül férhetsz hozzá a Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Publisher és Access alkalmazásokhoz. Ha többre is szükséged van, vedd csomagban, így darabját már 13,73€-ért megkapod!

Hirdetés

Akár 62% kedvezmény Office 2021-re és csomagokra (kuponkód: BKS62)

Ha még mindig a Windows egy korábbi változatát használod, számos frissítés nem lesz elérhető a számodra. Itt az ideje, hogy a legfrisebbre válts! A Keysfan oldalán minden Windows verzió akár 50% kedvezménnyel kapható, eredeti Windows 10 Prót már kevesebb mint 10 euróért vehetsz! Ha még többet vásárolsz, 7,59€-ért vagy akár 6,15€-ért is megkaphatod darabját!

Akár 50% kedvezmény Windows OS-re (kuponkód: BKS50)

A cégednek is szüksége van eredeti Windowsra? A Keysfan segít!

A Keysfan oldalán található termékek elsősorban egyéni felhasználóknak szólnak, de vannak csomagok, amik kimondottan a cégeknek valók. 

A Keysfannél emellett számos hasznos programot is találhatsz, köztük játékokkal, biztonsági szoftverekkel, videószerkesztőkkel, és egyebekkel. Pénztárcabarát áron lehet a tiéd az Ashampoo PDF Pro 3 vagy az IObit Driver Booster 9 Pro, egyebek mellett.

Hasznos programok

Még több eszköz>>>

Miért a Keysfan?

• Spórolj pénzt: Bármely Windows vagy Office változatot megszerezheted, és a legújabb szoftvereket és biztonsági frissítéseket élvezheted!

• Legális licenc: A Microsoft oldaláról töltöd le a szoftvert, aztán az aktivációs kóddal aktiválod. 100%-ig valódi, a Keysfan legális, garanciás licenceket kínál.

• 24/7 Ügyfélszolgálat: Bármit is vásárolsz a Keysfan oldalán, az ügyfélszolgálat készséggel segít.

Az ajánlat nem a GameStar, hanem a Keysfan akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a support@keysfan.com címen lehet érdeklődni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)