Hirdetés

Így tudsz nevezni a Magyar Esport Bajnokságra - ne maradj le!

|

Egy hét múlva kezdetét veszi a Magyar Esport Bajnokság, ahol bárki próbára teheti magát!

Az elmúlt több mint egy évben bizonyára sokan fordítottak több időt játékra: vagy azért, mert az otthoni munkavégzés következtében megspórolták az egyébként közlekedéssel töltött időt, vagy azért, mert a játékok segítettek enyhíteni a fokozott mentális és lelki megterhelést. Ha épp valamelyik e-sport játékba ölted az órákat, most megtérülhet a sok gyakorlás: a Magyar Esport Bajnokság téged is vár!

Mint arról korábban beszámoltunk, a bajnokság május 8-án indul, és négy játékban zajlanak az összecsapások az összesen 17 millió forintnyi nyereményért: a Counter-Strike: Global Offensive, a League of Legends, a Valorant és a FIFA 21 legjobbjai nézhetnek szembe egymással.

Hirdetés

Ha te is kedvet kaptál ahhoz, hogy csapatban vagy egyénileg próbára tedd magad, jelentkezz az NGES oldalán vagy az alábbi linkek valamelyikén keresztül:

A jelentkezés egyszerű: olvasd el figyelmesen és kövesd az aloldalakon található lépéseket, ha pedig megvagy, várd a visszajelzést a szervezőktől, és persze gyakorolj, amennyit csak tudsz, mert a győzelem nem lesz könnyű!

További információkért kövesd az NGES közösségi médiás felületeit, Facebook és Instagram oldalukon mindenről időben tájékozódhatsz!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)