Hirdetés

Ilyen az, amikor a legjobb FIFA-játékosok egy PS5-ért harcolnak

|

Lezajlottak a MOL Nyári Online Foci Kupa döntő mérkőzései, nézd vissza, ha igazán profi meccseket akarsz látni!

A nyáron nem csak az Eb-re volt érdemes figyelni, hanem a MOL Nyári Online Foci Kupájára is, melynek keretében 364 játékos küzdött meg egymással, hogy a végén közülük egy valaki egy PlayStation 5-tel  és egyéb izgalmas ajándékokkal legyen gazdagabb. A kupa legjobbjai nemrég döntő mérkőzéseken adtak választ arra a kérdésre, ki közülük a legjobb. 

Hirdetés

Négy játékos harcolt a Nyári Online Foci Kupa utolsó, PS5-ön zajló meccsein ketten a bronzéremért, ketten pedig a végső dicsőségért és a PlayStation 5 konzolért küzdhettek meg. A mérkőzéseket, valamint a játékosokkal készített interjúkat visszanézhetitek alább, a többi összefoglalót pedig megtaláljátok csatornánkon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)