Kedvezményes kuponnal segítünk, hogy ne maradj éhen a Super Bowl alatt

|

Az ARENA4 csatorna, a KFC és a GameStar közös akciójában jelentős árengedménnyel haraphatsz rá az ínycsiklandó csirkeszárnyakra.

Magyar idő szerint február 13-án, hajnali fél egykor indul a világ egyik legnézettebb sporteseménye, a Super Bowl, melynek során eldől, hogy a Kansas City Chiefs vagy a Philadelphia Eagles viheti-e haza az amerikaifutball-bajnokság, vagyis az NFL bajnoki trófeáját.

A sportágnak már Magyarországon is egyre több rajongója van, így bizonyára idehaza is sokan tudják, hogy a Super Bowl Sunday mélyen összefonódott a csípős csirkeszárnyak fogyasztásával. A National Chicken Council nevű szervezet becslése szerint a tavalyi Super Bowl alatt összesen 1,42 milliárd szárnyat faltak fel az amerikai rajongók, az idén pedig egy mi is besegítünk, hogy Európában is meglegyen a kvóta.

Az NFL-döntőt egy többnapos, helyszíni beszámolókkal feldobott hangulatfokozó műsorral ünneplő Network4 ARENA4 csatornájával, valamint a KFC-vel közösen ugyanis összehoztunk nektek egy remek kuponakciót, melynek keretében GameStar-olvasóként 20%-os kedvezménnyel habzsolhatjátok az ízletes csirkeszárnyakat, vagy amit csak megkívántok az étlapról.

Az akció február 10. és 13. között érvényes, a kedvezmény behúzásához pedig csak a GAMESTAR20 kuponkódot kell beírnotok a KFC Magyarország alkalmazásban (iOS, Android) vagy az étteremlánc hazai weboldalán, a KFC.hu-n. Fontos ugyanakkor, hogy a kuponkóddal nem csökkenthető a minimális rendelési érték, aki pedig a házhozszállítás részleteiről szeretne tájékozódni, annak a KFC.hu vonatkozó aloldalára kell ellátogatnia.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)