Hirdetés

Közeleg a Germánia Kupa döntője, így szurkolhatsz kedvenceidnek

|

Összeálltak a végleges csapatok, egy dolog maradt hátra: versenybe szállni a legjobbnak járó serlegért!

A Sport TV Germánia című adásának (mely a Bundesliga-idény meccseivel foglalkozó műsor) apropóján a csatorna megrendezi a Germánia Kupát, amit a Kupa weboldalán és a Sport TV YouTube-csatornáján követhetnek nyomon azok, akiknek a német elsőosztály focistáiból még többet látnának. A Kupán FIFA 21-ben a Sport TV által felkért szakértők, gamerek és focisták mérettetik meg magukat háromfős csapatokban.

Lezárult a játék első szakasza, amiben a nézők a legjobb összeállításokra - azaz a csapatok összetételére - adhatták le szavazatukat, valamint fejenként két Bundesliga-játékost szavazhattak ki a triók rendelkezésére álló poolból. Bárki jelentkezhetett, hogy a négy csapatnak segítsen egy kicsit a felkészülésben, így a nézők együtt FIFA-zhattak a bajnokságra készülő triókkal, akik ekkor már a draftolt játékosaikkal álltak pályára.

Hirdetés

Az első nap eseményeit itt megnézhetitek, melyben bemutatkoztak a csapatok, akik egyből kaptak pár feladatot, így többek között focis kvízben, lövőerő- és hangerő-mérésben, valamint FIFA 21 ügyességi feladatokban mutathatták meg, hogy jobbak a többieknél:

December 30-án kerül sor a végső megmérettetésre, amit élőben követhettek a Sport TV YouTube-csatornáján, melyre érdemes is feliratkozni, mert a régi és új követők között értékes Bundesliga-ajándékcsomag talál gazdára.

Hogy egészen pontosan mik ezek a nyeremények, arról ebben a cikkünkben olvashattok bővebben. Az esemény további részleteit megtaláljátok a Germánia Kupa weboldalán, ahol regisztrálhattok is, hogy segítsetek a kedvenc csapatotoknak a felkészülésben!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)