Hirdetés

Látogass el a Game World Show-ra, és távozz értékes nyereményekkel!

|

Október 23. és 31. között zajlik a Pólus Centerben a Game World Show, ahol különböző versenyek mellett társasjátékok és egyéb programok is várnak.

A geek közösség számos programon, rendezvényen hódolhat szenvedélyének: legyen szó videojátékokról vagy társasokról, az őszi szezonban sokfelé találhatunk elfoglaltságot az ország különböző pontjain. A budapesti Pólus Centerbe például október 23. és 31. között különösen érdemes lesz ellátogatni, ugyanis ott rendezik meg a Game World Show-t, melynek során akár még versenyeken is indulhattok, hogy kiszakítsatok egy szeletet az 500 000 forint értékű össznyereményből.

Hirdetés

A Kártyajáték zónában Pokémon és Digimon Vanguard pörög majd, a Retro konzol zóna olyan klasszikusokkal vár mindenkit, mint a Commodore 64, a NES, az SNES és a SEGA Mega Drive, melyeken egész héten pörög a Wizard of Wor, különböző Mario-játékok, Donkey Kong, Pac-Man és természetesen Pongozni is lehet.

A Társasjáték zónában a legmenőbb társasok várnak: lesz egyebek mellett Four Souls, Unikornisok (Unstable Unicorns), Mechs vs. Minions, Klank!, Root, Santorini és Quadropolis is. 

Ha a Minecraftért rajongsz, vedd az irányt a Minecraft zóna felé, ahol Xboxon játszhatsz a játékkal, de érdemes felkeresni a Nintendo szekciót is, tele 3DS-sel, Switchcsel, Zelda- és Mario-játékok sokaságával.

A videojátékok kedvelőit emellett a Gaming Aréna és autószimulátorok csábítják: lesz VR, számos konzol (egyebek mellett FIFA-val), és szimulátorülésben lehet majd kipróbálni a Forza Motorsport 7-et és a Forza Horizon 4-et.

Ha versenyeken mérettetnéd meg magad, látogass el a rendezvény hivatalos oldalára, és minél előbb regisztrálj. A menetrend a következő:

  • Kártyajáték versenyek: Pokémon, Vanguard, Digimon (október 30. 10:00 - 18:00)
  • FIFA 22 verseny (október 30. 13:00 - 18:00)
  • Mobile gaming (Brawl Stars) verseny (október 31. 10:00 - 14:00)
  • Retro gaming (Pac-Man) verseny (október 31. 15:00 - 18:00)

Ne feledd: egész héten vár a Game World Show a Pólus Centerben, ugorj be - a 30-31-ei hétvégén Kaci lesz a műsorvezető!

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)