Hirdetés

Legális Windowsra van szükséged? Szerezd be olcsón!

|

Windows és Office programok is várnak ebben az ünnepi leárazásban.

Sokan vannak, akik nagy költéseiket az ünnepi időszakra időzítik - a gépvásárlás pedig nem egy olcsó mulatság. Előfordulhat, hogy a karácsonykor érkezett és nagy izgalommal kibontott masinán nem fut Windows, csak FreeDOS, ami szinte semmire nem elég. 

Szerencsére olcsón lehet különböző Windows és Office változatokat szerezni, ha tudjuk, hol érdemes keresni: a Keysfan újévi leárazása például remek ajánlatokat kínál, Microsoft Office 2021 Professional már 25,25€-ért a tiéd lehet, vagy csomagban, 5 PC-re gépenként 13,65€-ért!

Hirdetés

Microsoft Office 2021 örökös előfizetés már 13,65€-tól!

Windows 10-re vagy Windows 11-re váltani nagyon egyszerű dolog! A Keysfan New Year Deals promóciójában Windows 10-et már 6,12€-ért szerezhetsz

Legális Windows már 6,12€-tól

62% kedvezmény Office-ra és csomagokra (Kuponkód: BKS62)

50% kedvezmény a Windows további változataira (kuponkód: BKS50)

Még több Windows >>

A Keysfan oldalán számos további szoftver megtalálható köztük játékok, segédprogramok és biztonsági alkalmazások. Pénztárcabarát ajánlatokkal vásárolható meg az Ashampoo PDF Pro 3 vagy az IObit Driver Booster 9 Pro is.

Hasznos szoftverek

Nagy tétel cégeknek: Windows OS és Microsoft Office

Miért a Keysfan?

• Spórolj pénzt: Bármely Windows vagy Office változatot megszerezheted, és a legújabb szoftvereket és biztonsági frissítéseket élvezheted!

• Legális licenc: A Microsoft oldaláról töltöd le a szoftvert, aztán az aktivációs kóddal aktiválod. 100%-ig valódi, a Keysfan legális, garanciás licenceket kínál.

• 24/7 Ügyfélszolgálat: Bármit is vásárolsz a Keysfan oldalán, az ügyfélszolgálat készséggel segít.

Az ajánlat nem a GameStar, hanem a Keysfan akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a support@keysfan.com címen lehet érdeklődni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)