Hirdetés

Már csak néhány órán át tart a Ubisoft nagy leárazása, ne maradj le az akciókról!

|

A Ubistore megnyújtotta a Black Friday akciót, melyben a még szinte friss Watch Dogs: Legion is kedvezményesen kapható!

Így, nem sokkal karácsony előtt a nagy leárazások időszakát éljük: minden irányból bombáznak minket akciókkal, és a digitális áruházak által kínált játékok esetében is jelentősek az árengedmények, ráadásul nem kell attól félnünk, hogy trükközés van a háttérben.

A Ubisoft úgy döntött, a Black Friday ajánlatokat az Immortals Fenyx Rising december 3-ai megjelenéséig futtatja, így már csak pár órátok maradt, hogy a szokásosnál olcsóbban behúzzátok a kiadó legjobb játékait, DLC-it, vagy épp a Rainbow Six: Siege Year 5 Pass-t.

Hirdetés

A Ubistore-ban a Watch Dogs: Legion már most 25%-kal olcsóbb, de még vonzóbb a Far Cry 5 Standard Edition, aminél az eredeti árból 80%-ot engedtek. A máig töretlenül bővülő The Crew 2 Gold Edition kiadásának ára ugyanennyivel lett alacsonyabb, de van még pár csábító ajánlat, például ezek:

  • Assassin's Creed Odyssey Ultimate Edition -75%
  • Tom Clancy's The Division 2: Warlords of New York Ultimate Edition -70%
  • South Park: The Fractured but Whole (Standard Edition) -75%
  • Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint -75%
  • Steep X Games Gold Edition -80%

Minden ajánlatot megtaláltok a Ubistore oldalán.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)