Hirdetés

Mit tud egy vezeték nélküli fülhallgató, ami kimondottan gamereknek készült?

|

Az EKSA GT1 Cobra dizájnos, sokáig bírja, teljesen vezeték nélküli, és most extra kedvezménnyel lehet a tiéd.

Míg néhány évvel ezelőtt azt gondoltuk, hogy aki mobilon játszik, legfeljebb a Candy Crush Sagát vagy a Farmville-t pörgeti, ma már olyan játékok is elérhetők iOS-re és/vagy Androidra, amik sokkal inkább a hardcore közönségnek szólnak. Ott van például a konzolos színvonalat képviselő Call of Duty Mobile, a PUBG Mobile, az Arena of Valor, a Free Fire, a League of Legends: Wild Rift, Androidon a Fortnite, vagy például a Clash Royale, ami az egyik legnépszerűbb e-sport cím, és persze a Hearthstone, a Blizzard kártyajátéka.

Aki komolyan veszi a mobil gaminget, annak a fenti játékok nagy részében egy jó füles is a segítségére lehet. A fejhallgatók többsége nem bluetoothos, és egyébként sem annyira mobilis, de egy "agybadugós" TWS fülhallgató kevés helyet foglal, és sokáig bírja.

Hirdetés

Kattints ide több infóért!

Az EKSA GT1 Cobra például tökéletes lehet a mobilos játékosoknak. A teljesen vezeték nélküli füles 38 ms-os késleltetéssel továbbítja a hangot, és könnyedén válthatunk a gaminghez optimalizált és a zenehallgatáshoz ideális mód között. A párosítás gyors és egyszerű, Bluetooth 5.0-n keresztül csatlakoztathatjuk eszközeinkhez. Kezelni sem bonyolult: egy érintéssel indíthatunk és szüneteltethetünk lejátszást, fogadhatunk vagy zárhatunk hívást, míg két érintéssel zenét válthatunk, hárommal a digitális asszisztenst aktiválhatjuk.

38ms-os késleltetéssel továbbítja a hangokat, így időben reagálhatunk a történésekre. Dizájnos töltőjének köszönhetően 36 órán át bírja, 6 óráig használhatjuk, mielőtt vissza kellene helyeznünk a tokba. Több gumiharang közül választhatjuk ki a nekünk leginkább megfelelőt, így órákon át kényelmesen játszhatunk, és még a külső zajok sem zavarnak meg minket.

A GT1 Cobra 10mm-es meghajtókkal van szerelve, 20 - 20000 Hz-es a frekvenciatartománya, és a fröccsenések, az esővíz nem árthat neki az IPX4-es besorolásnak köszönhetően. Zenehallgatásnál a basszusok és a magas hangok is remekül kijönnek, beszéd közben pedig zajszűréssel gondoskodik a tiszta hangátvitelről.

A hivatalos oldalon bővebb információk találhatók. Ha kimondottan a mindennapi mobilhasználathoz kerestek egy fülest, de nem akartok tízezreket fizetni, ez ideális választás lehet, sőt: ha a vásárlásnál GameStar15 kuponkódot használjátok, további 15% kedvezményt kaphattok!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)