Hirdetés

Ne feledd: a hétvégén Game World Show, gyere és indulj a versenyeken!

|

Október 30-31-én különösen érdemes lesz kilátogatni a Game World Show-ra.

Aki a héten ellátogatott a Pólus Centerbe, örömmel konstatálhatta, hogy zajlik a Game World Show, melynek keretében kártyajátékok, retro konzolok, társasok és számos videojáték is várja az érdeklődőket. Ha nem jártatok arrafelé, sebaj, a hétvége tökéletes arra, hogy megnézzétek, mit kínál a rendezvény.

Hirdetés

Már csak azért is ajánlott október 30-án vagy 31-én kinézni, mert ezeken a napokon zajlanak a versenyek, melyek nyertesei 500 ezer forint értékű össznyereményért küzdhetnek. Ne felejtsetek el regisztrálni a rendezvény hivatalos oldalán, ahol megjelölhetitek, az alábbiak közül melyik programban szeretnétek megmérettetni:

  • Kártyajáték versenyek: Pokémon, Vanguard, Digimon (október 30. 10:00 - 18:00)
  • FIFA 22 verseny (október 30. 13:00 - 18:00)
  • Mobile gaming (Brawl Stars) verseny (október 31. 10:00 - 14:00)
  • Retro gaming (Pac-Man) verseny (október 31. 15:00 - 18:00)

Ha csak játszanátok, az is oké - a programról bővebb információt ebben a cikkben találtok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)