Hirdetés

Nem tudod, asztali gépet vagy laptopot vegyél-e gamingre? Segítünk!

|

Jön a Black Friday, fontos, hogy képben légy, mielőtt PC-t vagy notebookot vásárolsz!

Közeleg a karácsony, és most talán az elmúlt évekhez képest is kiugróan sokan fognak majd számítógépet kérni, ha másért nem, azért, hogy annak segítségével tudjanak tanulni, dolgozni otthonról. Nem érdemes megvárni az utolsó pillanatokat, mert sok üzlet novemberben elkezdi az akciózást, egymást váltják a Black Friday promóciók.

Hirdetés

Akár PC-t, akár notebookot vásárolunk, mindkettő nagy elhatározást követel, de mit kapunk ugyanazért a pénzért a két kategóriában, ha nem csak magára a gépre, de egérre, billentyűzetre és monitorra is költenünk kell? Ennek jártunk utána az alábbi videóban.

Az Extreme Digital Black Friday akciói november 13-án, azaz most pénteken lépnek életbe, figyeljétek az oldalt a legjobb árakért!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)