Hirdetés

NetPincérezz és indítsd Apple termékekkel 2021-et!

|

Apple iPhone 12, Apple Watch Series 5 és Apple AirPods Pro is gazdára talál a NetPincér év végi nyereményjátékában!

A héten óvatosan és megfelelő elővigyázatossággal, de összeülnek a családok, hogy finom ételek mellett töltsenek el egymással minőségi időt. Addig viszont muszáj valamit enni, és a két ünnep között sem lehet kizárólag a maradékon élni - itt jön képbe a NetPincér, amiről most különösen érdemes rendelni.

Az év végi promóció keretében ugyanis mindenki, aki Apple Pay-jel, netán Mastercard vagy Maestro kártyával fizet, és felhasználja az APPLE kuponkódot, esélyt kap arra, hogy megnyerje a 3 Apple nyeremény egyikét! Gazdára talál egy: 

  • egy Apple iPhone 12 mobiltelefon,
  • egy Apple Watch Series 5 okosóra,
  • és egy Apple AirPods Pro vezeték nélküli fülhallgató!
Hirdetés

Azért, hogy esélyed legyen ezekre, a következő lépéseket kell követni: 

  1. Lépj be NetPincér profilodba vagy készíts egy fiókot, ha még nem tetted!
  2. Rendelj 2020. december 31-ig a NetPincéren!
  3. Rendelésed fizesd Apple Payjel, Mastercard vagy Maestro kártyáddal!
  4. Írd be az APPLE kuponkódot a Van kuponod? mezőbe és használd fel!

Ha növelnéd esélyeid, érdemes:

  • Mastercard vagy Maestro kártyás fizetést választva elmenteni a kártyád, hiszen így +5 esélyt kapsz,
  • Apple Pay-jel fizetni, mert az eleve +5 esélyt jelent!

Az Apple Pay segítségével a bankkártyás fizetés összes előnyét kiélvezheted iPhone, Apple Watch, iPad vagy Mac készülékeden, gombnyomással, a bankkártyaadatok megadása nélkül vásárolhatsz villámgyorsan!

Ne hagyd ki a lehetőséget, és ne feledd el a kuponkódot sem!

Nyereményjáték részvételi feltételek

Rendelj 2020. november 18. és 2020. december 31. között a NetPincéren és tiéd lehet az értékes Apple nyeremények egyike! A részvételhez legalább 1 db bármilyen értékű érvényes rendelést kell leadnod a weboldalon (www.netpincer.hu), vagy a "NetPincér" elnevezésű Android, vagy iOS rendszerű okostelefonokra elérhető applikációján keresztül és a rendelés végén Mastercard vagy Maestro típusú bankkártyával vagy Apple Payjel fizetni.

A játékban való részvételi feltételek elfogadásához használd az APPLE kuponkódot. A kuponkód megadásával automatikusan elfogadod a Játékszabályzatban írt valamennyi feltételt és hozzájárulsz a Regisztráció során megadott adataidnak a Játékszabályzatban írtak szerinti kezeléséhez. A játékban csak a NetPincéren regisztrált felhasználók vehetnek részt. További részleteket a promóció aloldalán találsz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)