Hirdetés

Így lehet a tiéd a Porsche-életérzés autó nélkül

|

Lepd meg magadat vagy autórajongó ismerősödet a Porsche Lifestyle kollekció valamelyik darabjával!

Kevés olyan autómárka létezik, amelynek márkaneve önmagában szimbólum, ikon és legenda egyben. A Porsche ilyen: nem véletlen, hogy az autóskártyák "mindenvivő" lapjai között is megtaláljuk a német márka autóit, de az autós videojátékokban is népszerűek a különféle modellek, olyannyira, hogy a Gran Turismo 7-hez egy olyan modellt is terveztek, ami csak a játékban létezik. Ennél persze sokkal ismertebbek az olyan ikonikus modellek, mint a Porsche 911, amely több mint fél évszázada egyet jelent a stílusos száguldással.

Ugyanez a filozófia elevenedik meg a Porsche Lifestyle kiegészítőiben is, a ruházati termékektől a műszaki cikkeken át a játékokig: ugyanaz a magas minőség, kifinomult stílus és élvezetes használat jellemzi a kollekció darabjait.

A Porsche neve egyet jelent a stílussal, a teljesítménnyel és a prémium életérzéssel (Fotó: Porsche)
A Porsche neve egyet jelent a stílussal, a teljesítménnyel és a prémium életérzéssel (Fotó: Porsche)

Most pedig meglepheted magadat vagy szeretteidet a Porsche életérzéssel: a 2023-as naptárral már a jövő évre készülhetsz, a márka iránti hűségedet pedig a ruhára felvarrható Porsche-jelvénnyel adhatod a világ tudtára.

Hirdetés

Talán kevesebben tudják, de a legendás sportautók mellett a Porsche komoly szereplőjévé vált az elektromos biciklik egyre szélesedő piacának is. A villanyhajtású kerékpárok egyre népszerűbbek, ami érthető is, hiszen remek móka élvezni a hangtalan száguldást a szabad levegőn. Ezt most akár egy Porsche eBike Sport vagy egy Porsche eBike Cross nyergében is megteheted és átélheted a hamisítatlan Porsche-életérzést, amire legfeljebb valamelyik négykerekű modell volánja mögött van lehetőség.

A cég elektromos kerékpárjai két keréken hozzák a Porsche-életérzést (Fotó: Porsche)
A cég elektromos kerékpárjai két keréken hozzák a Porsche-életérzést (Fotó: Porsche)

Ha irodában dolgozó szerettedet lepnéd meg, jó választás lehet a Porsche 911 kipufogóvégét idéző Speaker 2.0 vezeték nélküli hangszóró vagy a limitált kiadású Porsche kávéskészlet, ha viszont otthonra keresel valamit, akár egy látványos szoborral is ékesítheted a nappalit, amelyet egy valódi Porsche 911 vázából alakítottak ki.

A Porsche iránti rajongást nem lehet túl korán kezdeni (Fotó: Porsche)
A Porsche iránti rajongást nem lehet túl korán kezdeni (Fotó: Porsche)

A kedvenc karácsonyi zenéid is jobban szólnak egy 911 Soundbar 2.0 Pro hangrendszeren, ami mellett egy Porschés karácsonyi kötött pulcsiban kortyolgathatod a forró csokit. A gyerekeknek vagy játékos lelkű felnőtteknek pedig húszféle, a Porsche világához kapcsolódó játék közül is válogathatsz.

A fent említett termékeket - és még sok minden mást - megtalálod a Porsche Lifetstyle shop több száz különböző tételből álló kínálatában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)