Hirdetés

Sokat játszol a mobilodon, de kéne egy kis erősítés? Rendelj egy felújított csúcsmobilt!

|

A Rejoy.hu-ról alaposan letesztelt, felújított okostelefonokat rendelhetsz, 12 hónap garanciával.

Szeptember végén indult el a Rejoy.hu online piactér, amelyen jutányos áron lehet okostelefont vásárolni: a több száz modellből álló kínálatban felújított készülékeket találhatsz amelyek az eredeti áruknál jóval olcsóbbak. Az oldalt működtető Flip Technologies nevű startup már több mint 130 ezer felújított telefon adásvételét segítette elő mostanáig két másik országban, a siker nyomán érkeztek meg Magyarországra is.

Hirdetés

Miért vegyél felújított mobilt?

Miért lehet jó választás egy felújított mobil? Mert a Rejoy.hu-n az eredeti áruknál jóval olcsóbban találhatsz olyan, egy-két éves csúcsmodelleket, mint az iPhone 12 Pro, a Samsung Galaxy S21, vagy a Xiaomi MI 10 5G.

Ezek a telefonok mind 5G-kompatibilisek, ráadásul elég erős chipkészlet, nagy memória dolgozik mindegyikben ahhoz, hogy elboldoguljanak akár a Call of Duty Mobile-lal, akár a Genshin Impacttel, vagy más 3D-s mobiljátékokkal, csúcsbeállítások mellett is.

Így teheted könnyen pénzzé a régi mobilodat!

A Rejoy.hu-n a meglévő mobilodat is eladhatod anélkül, hogy ehhez apróhirdetést kellene feladnod, és idegenek hívásait fogadnod. Ha a Rejoy oldalán megadod a meglévő készüléked paramétereit és aktuális állapotáról is nyilatkozol, azonnal kapsz egy előzetes árajánlatot. Ha ezt elfogadod, futár jön a gyári állapotba visszaállított készülékedért, elviszi azt a Rejoy-hoz bevizsgálásra, és ennek eredménye nyomán fogod megkapni tőlük a végleges árajánlatot.

Két összeget kínál a cég: ha alacsonyabb árral is megelégszel, a bevizsgálást követő 1-3 munkanapon belül átutalja neked azt a Rejoy. Van egy jobban jövedelmező opció is: ha megvárod, hogy magán a piactéren is meghirdessék a telefonodat. Túl sokat az utóbbi esetben sem kell várnod, mert a Rejoy legkésőbb 30 nap után akkor is utalja az összeget, ha a telefonodat még nem vették meg.

Miben jobb a felújított mobil egy egyszerű használtnál?

A Rejoy.hu-n jelenleg több százféle mobiltelefon elérhető, Apple, Samsung, Xiaomi és Huawei gyártmányúak. Az itt értékesített összes mobiltelefont szakemberek ellenőrzik egy 30 lépéses tesztelési folyamat során, és ha szükséges, javításokat is végeznek rajtuk, mielőtt eladásra kínálnák őket.

Minden adatlapon megtalálhatók fotók a konkrét, eladásra kínált készülékről, ami azért fontos, mert a Rejoy-nál elérhető telefonokat esztétikai állapotuktól függően az alábbi négy kategóriába sorolják: az Újszerű állapot azt jelenti, a telefont gyakorlatilag nem lehet megkülönböztetni egy vadonatúj telefontól - ám az ára jóval kedvezőbb. A Kiváló és a Nagyon jó állapot a legjobb ár-érték arányt kínálja, míg a Jó állapotban lévő készülék is ugyanolyan jól használhatók, mint egy új telefon, de a használat apró nyomai láthatóak rajta.

Esztétikai állapottól függetlenül mindegyik készülékre 12 hónap jótállást biztosít a Rejoy, beleértve a telefon akkumulátorát is. A piactéren található összes okostelefon akkumulátorának élettartam-státusza 85% feletti. Bizonyos modelleket alacsony felár ellenében opcionálisan teljesen új teleppel is meg lehet rendelni, amit érdemes megfontolni. Ha ennyi biztosíték ellenére sem lenne elégedett a vásárló felújított mobiljával, az átvételt követő 30 napon belül visszaküldheti a készüléket a Rejoy-nak, ebben az esetben természetesen visszakapja a teljes vételárat.

Hamar megérkezik a mobil, amelynek új életet adsz

Mind a Rejoy.hu-n megvásárolt, mind az eladott készülékek magyar futárszolgálatok segítségével, extra költségek nélkül jutnak el céljukhoz. A felújított telefonok általában a megerősítést követő 1-3 munkanapon belül érkeznek. Hétfőtől péntekig, 9:00-tól 17:00-ig elérhető a magyar nyelvű ügyfélszolgálat e-mailben és a Rejoy közösségi oldalain (Facebook, Instagram).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)