Super Bowl lázban égsz? Ajánlunk egy remek programot!

|

Az ARENA4 igazi futballfiesztával hangol a Super Bowl LVII-re, a GameStaron keresztül pedig kedvezményes KFC-s kajákkal dobhatjátok fel az élményt.

Alig zárult le a katari labdarúgó-világbajnokság, a világ most ismét futball-lázban ég, ám a labda ezúttal kissé hosszúkásabb formájú, és a test-test elleni kontaktok is keményebbek lesznek: magyar idő szerint február 13-án, hajnali fél egykor veszi kezdetét a LVII. Super Bowl-döntő, melynek során a kétszeres Super Bowl győztes Kansas City Chiefs és a 2017-es bajnok Philadelphia Eagles méri össze az erejét az arizonai State Farm stadionban. Elmúltak már azok az idők, amikor az amerikai futball bajnokavatója csak az Egyesült Államok népét érdekelte, a 2021-es NFL-döntőt például több mint 50 millióan kísérték figyelemmel csak az USA-n kívül, az idén pedig várhatóan tovább emelkedik a nemzetközi nézők száma.

A jó hír, hogy a sportág hazai szerelmesei most teljesen átadhatják magukat a lelkesedésnek, az ARENA4 csatorna ugyanis egy helyszíni beszámolókat is tartogató, többnapos műsorral kíséri el a közönséget a 120 yardos küzdőtérig, amit azoknak is érdemes lesz követniük, akik még csak ismerkednének a touch down, a challenge vagy a field goal fogalmával.

Üdv Arizonában!

A Super Bowl CountDown néven futó program február 7. és 11. között minden egyes nap tüzelni fogja a hangulatot az ARENA4, majd ismétlést is itt nézhetitek meg.

Íme a pontos műsorrend: 

  • 1. rész: február 7., kedd, 18:15, ARENA4, ismétlés 23:00, ARENA4
  • 2. rész: február 8., szerda, 18:15, ARENA4, ismétlés 23:00, ARENA4
  • 3. rész: február 9., csütörtök, 18:15, ARENA4, ismétlés 23:00, ARENA4
  • 4. rész: február 10., péntek, 18:15, ARENA4, ismétlés 23:00, ARENA4
  • 5. rész: február 11., szombat, 17:30, ARENA4, ismétlés 23:00, ARENA4

Az ARENA4 munkatársai, a műsorvezető-kommentátor Kun Zsolt, a szakértő Zahovay Ádám és Parrag Zsombor szerkesztő-riporter egyenesen Arizonából jelentkeznek majd, ahol naponta forgatnak a résztvevő csapatok játékosaival, edzői stábjával és még a helyi lakosokkal is, az utcától az edzőtáboron át a stadionig.

A Super Bowl CountDown tehát egyenesen a nappalidba hozza Amerikát, a bajnoki döntőre rákanyarodva pedig február 12-én vasárnap, 22 órától az ARENA4 budapesti stúdiójában Kerek István vezetésével a szakértők a legmodernebb televíziós technológiák segítségével elemzik az összecsapás esélyeit, összefoglalva az előző napok legizgalmasabb anyagait, élőben is kapcsolva a glendale-i State Farm Stadiumot. A műsor vendégei a hatszoros magyar bajnok amerikaifutball-játékos Bencsics Márk, Buday Zoltán mérkőzéselemző és a hatalmas NFL-rajongó válogatott kézilabdázó, Lékai Máté lesznek.

Éjfélkor pedig kezdetét veszi a fő attrakció, a XVLL. Super Bowl közvetítése, benne természetesen a világhírű félidős show-val, melynek sztárfellépője ezúttal Rihanna lesz.

Ne üres gyomorral nézd!

A Super Bowl Sunday élménye persze csak akkor lehet teljes, ha az esemény kvázi-hivatalos ételével, a pikáns csirkeszárnyakkal dobjuk fel, ebben pedig most mi is segítünk nektek, hála a KFC-vel és az ARENA4-gyel közösen tető alá hozott akciónak. Február 10. és 13. között a GameStar olvasói egy speciális kuponkód segítségével 20%-kal olcsóbban juthatnak hozzá az isteni falatokhoz, melynek részleteiről ide kattintva tájékozódhatsz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)