Hirdetés

Szerelkezz fel Acer cuccokkal – spórolj az Acershop karácsonyi ajánlataival!

|

Új gamer laptop, egér, vagy headset kellene? A héten még élnek az Acershop akciói, ne maradj le!

Bár idén már csak egy-két kósza újdonság érkezik, érdemes felkészülni most 2022-re, mert súlyos lesz: már az év első felében olyan játékok jönnek, mint az Elden Ring, a S.T.A.L.K.E.R. 2 vagy a Dying Light 2, de várható még a Company of Heroes 3, a Baldur's Gate 3, az Avatar: Frontiers of Pandora és persze rengeteg, folyamatosan frissülő játék válhat még jobbá az év során.

A karácsonyi szezonban egész jó akciókat is ki lehet fogni: az Acershop karácsonyi promóciójában például laptopok és kiegészítők kaphatók jelentős kedvezménnyel, sőt, ha laptop mellé két kiegészítőt választasz, az olcsóbb ajándékba jár! Alább bemutatunk pár terméket, amivel biztosan nem lőhetsz mellé.

Hirdetés

Acer Nitro 5 gamer laptop

Megvan a bája a PC-építésnek, de már rég nem ördögtől való gondolat gamer laptopot venni, amit aztán nem csak játékra, de tanuláshoz vagy munkára is használhatunk. Az Acer Nitro 5 például minden helyzetre ideális: egy 15,6"-es FullHD IPS kijelző ad gyönyörű képet, ami 144 Hz-es képfrissítésre képes. Belül egy 5000-es Ryzen 7-es processzor és egy GeForce RTX 3060-as videokártya dolgozik, és attól függően, mit enged a keret és mik a személyes igényeink, kérhetjük akár 16 GB memóriával és nagyobb tárhellyel (ami könnyen bővíthető). 3 év gyártói garancia vonatkozik rá, és legális Windows-zal is választható. Letisztult dizájnjának köszönhetően nem feltűnő, céges meetingeken, előadóteremben sem lógsz ki vele, de billentyűzete a szivárvány minden színében világít.

Kattints ide több infóért!

Acer Nitro gaming egér

Hacsak nem te vagy az egyetlen játékos a világon, aki touchpaddel is világbajnok módon játszik, szükséged lesz egy egérre. A korábbi generációival is nagy sikert arató, vezetékes Acer Nitro Gaming egér legújabb, megújult változata kényelmes, ergonomikus kialakításának köszönhetően a többórás menetek során is hűen szolgál majd. PAW 3519 szezonra precíz, a max. 4200-as DPI 4 szinten állítható, a kivehető súlyok segítségével pedig tovább finomhangolhatod. Nyolc gomb található rajta, köztük egy olyan, amivel 3-as sorozatot lőhetsz. Nem mellesleg fekete-piros, és világít is, ahogy egy gamer egérnek kell.

Kattints ide több infóért!

Predator Galea 350 gaming headset

Nyilván nem hiányozhat a gamerek kelléktárából egy jó füles sem. A Predator Galea 350 virtuális 7.1-es Surround hangzásával pontosan hallhatod, honnan jönnek az ellenfelek, extra szivacsozott fülpárnái pedig nem csak kényelmesek, abban is segítenek, hogy a környezeti zajokat minimálisan érzékeld. 50 mm-es neodímium meghajtója remek hangzást biztosít, ultraszéles frekvenciatartományának (20-20 000 Hz) köszönhetően a mély és magas hangokat is tisztán hallani. A mikrofon igény esetén elrejthető. Mivel 3,5 mm-es jackkel csatlakozik, PC mellett konzolokhoz és mobil eszközökhöz is használhatod.

Kattints ide több infóért!

Ha például ezt a hármat egy csomagban rendeled meg az Acershopon legkésőbb december 19-ig, az egér ingyen a tiéd! Nézz körül a kínálatban, hátha megtetszik valami más, és újíts gépet még karácsony előtt, hogy az ünnepek alatt már csúcs minőségben pörgethess bármit, amire időt fordítasz!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)