Hirdetés

Új gép karácsonyra? Szerezz mellé olcsón Windows 10-et és Office-t!

|

Akár magadat, akár mást lepsz meg egy új laptoppal vagy asztali PC-vel, Windows 10-re és Office csomagra szükséged lesz. Szerezd meg most olcsón!

Már csak alig több mint egy hét van hátra karácsonyig, még épphogy nem késő megrendelni az utolsó ajándékokat, vagy elszaladni pár boltba, hogy biztosan minden meglegyen, ami az ünnepekre kell. Szerencsére a digitális tartalmak esetében nem kell annyira sietnünk, azok a nap 24 órájában elérhetők, az automata rendszerek pedig azonnal kiküldik a kulcsokat.

A GoDeal24.com-on most indult a karácsonyi leárazás, melynek keretében akár 62%-os kedvezménnyel is vásárolható Windows és Office!

Hirdetés

Amellett, hogy sok laptop Windows nélkül érkezik, egyébként is erősen javasolt Windows 10-re frissíteni a maximális élmény érdekében. Ezek a most elérhető ajánlatok:

Karácsonyi különleges ajánlatok - akár 88% kedvezménnyel, korlátozott ideig!

50%-os kedvezmény az EGD50 kuponkóddal!

Csomagajánlatok - használd az EGD62 kódot!

További kedvezmények - szoftverek szórakozáshoz és munkához, kiváló árakon az EGD55 kóddal!

Még több >>

A vásárlás nagyon egyszerű és gyors, több fizetési mód közül lehet választani, a szállítás pedig természetesen ingyenes, hiszen e-mailben érkezik a kulcs. A fenti ajánlatok a készlet erejéig és a promóció végéig érvényesek, úgyhogy érdemes mihamarabb élni velük.

Az ajánlat nem a GameStar, hanem a GoDeal24.com akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@godeal24.com címen lehet érdeklődni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)