Hirdetés

Válts legális Office-ra és Windowsra nagyon olcsón!

|

Nem kell tízezreket fizetned, hogy mindig a legfrissebb Microsoft szoftvereket használhasd.

Az Office 2021 a Microsoft programcsomagjának legfrissebb változata, melyet sokan sokféleképp használnak, úgy a mindennapokban, mint a munkájuk során. A régebbi verziók után könnyű elsajátítani a programok használatát, mégis számos olyan funkció van benne, ami gördülékenyebbé teszi a mindennapos felhasználást.

Most életre szóló licencet szerezhetsz nagyon alacsony áron. A Godeal24 100%-ig hiteles licencet kínál, legyen szó az Office 2021-ről, vagy az elterjedtebb Office 2019-ről. Ha csak egy gépen használnád, 24,59 euróért frissíthetsz, de ha másokat is bevonnál, kulcsonként már 13,52€-ért lehet legális Office-od!

Hirdetés

Legjobb ajánlat: Örökös Microsoft Office licenc 11,99 €-tól!

A Microsoft 2022. december 13-án szünteti meg a Windows 10 21H1 támogatását, ezt követően ehhez a változathoz nem érkeznek biztonsági frissítések, a felhasználóknak muszáj lesz Windows 10 21H2-re vagy Windows 11-re frissíteni. A Godeal24 oldalán mindkettőt megtalálod, akár már 6,14€-ért, és ingyenesen frissítheted a 10-es változatot a 11-esre!

Legális Windows: Korlátozott ideig!

62% kedvezmény csomagokra és még több Office-ra (kuponkód: GG62)

>>> Még több

Akár 50% kedvezmény még több Windowsra! (kuponkód: GG50)

A Godeal24 100%-ban legális, hiteles licenceket kínál, nem csak Windows és Office, de egyéb szoftverek esetében is, mint az IOBIT, az Ashampoo, a Disk Drill és sok más.

Még több eszköz: Legjobb ár, legjobb termékek! 

A Godeal24 által kínált licencek OEM licencek, általában számítógépgyártóknak adják el őket, akik így olcsóbban vásárolhatnak és hatékonyabban telepíthetnek sorozatgyártott számítógépeikre. Az OEM licenc általában az alaplaphoz kapcsolódik, aktiválás után nehézkes átvinni egy másik PC-re.

A Godeal24 megbízhatóságát a TrustPilot oldalán is ellenőrizheted.

Az ajánlat nem a GameStar, hanem a Godeal24.com akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@godeal24.com címet érdemes felkeresni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)