Hirdetés

Válts legális Windowsra és Office-ra olcsón!

|

Néhány ezer forintért legális szoftvereket használhatsz, és élvezheted a folyamatosan érkező frissítések minden előnyét!

A 2021-ben megjelent Office 2021 fejlettebb és több funkciót kínál, mint a 2019 januárjában debütált Office 2019 - van például valós idejű együttműködés, ami a távmunkában dolgozó csapatoknak segít. A Wordben, az Excelben és a PowerPointban is lehet közösen szerkeszteni a dokumentumokat, mindenki értesítést kap, ha a fájlok módosításra kerülnek, így egyszerűbb és hatékonyabb lehet a közös munka.

Az Excel legfejlettebb változata emellett segít az adatok gyorsabb rendszerezésében.

Hirdetés

A Keysfan Office Special Promotion keretében az Office 2021 csak 27,36€, ami jelentős kedvezmény a Microsoft hivatalos árához képest. Ha többet veszel, darabját már 14,13€-ért megkaphatod! Ha az új funkciók nem hasznosak számodra, az Office 2019 szintén remek választás, 12,29€-ért már meg is kaphatod!

Microsoft Office leárazás! Legális Office már 12,29€-tól!

Akár az Office 2021-et, akár az Office 2019-et választod, Windows 10-et vagy Windows 11-et kell használnod, és a Keysfan ebben is segít. A Windows 10 már 6,14€-ért a tiéd lehet!

Különleges ár: legális Windows 10 Pro 6,14€-tól!

Még több változat: 62% kedvezmény Office-ra és csomagokra (kuponkód: BKS62)

Még több Office >>

50% kedvezmény még több Windows kiadásra (kuponkód: BKS50)

A Keysfan további szoftverek széles tárházát is kínálja, játékokat, vírusirtókat, videószerkesztő szoftvereket, és más alkalmazásokat.

Hasznos szoftverek

Miért a Keysfan?

• Spórolj pénzt: Bármely Windows vagy Office változatot megszerezheted, és a legújabb szoftvereket és biztonsági frissítéseket élvezheted!

• Legális licenc: A Microsoft oldaláról töltöd le a szoftvert, aztán az aktivációs kóddal aktiválod. 100%-ig valódi, a Keysfan legális, garanciás licenceket kínál.

• 24/7 Ügyfélszolgálat: Bármit is vásárolsz a Keysfan oldalán, az ügyfélszolgálat készséggel segít.

Az ajánlat nem a GameStar, hanem a Keysfan akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a support@keysfan.com címen lehet érdeklődni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)