Hirdetés

Windowst és Office-t keresel olcsón?

|

Te is home office-ra kényszerültél, és nincs meg minden szoftver? Most olcsón lehet legális Microsoft Office-od és Windows 10-ed!

Továbbra is tartanak a korlátozások, melyek segítenek, hogy az egészségügyi rendszer bírja a terhelést, és a lehető legtöbb koronavírusos beteg élje túl a járványt. Ennek részeként sokan otthoni munkavégzésre vannak kötelezve. A megfelelő munkakörnyezet kialakításánál nem csak a kényelem, de a funkcionalitás is fontos: ha olyan gépen próbáltok meg tevékenykedni, ami utoljára négy-öt éve volt frissítve és újratelepítve, lehet, hogy hamar elvesztitek majd munkakedveteket.

Hirdetés

A helyzeten javíthat, ha a Windows és az Office legfrissebb változatát használjátok. Tudjuk, hogy most minden forint számít, és a Microsoft szoftverei nem olcsók, azonban a Keysworlds oldalán jelentős kedvezménnyel találhattok meg számos termékkulcsot, melyekkel legálisan aktiválhatjátok a programokat.

A legjobb irodai szoftverek: Microsoft Office 2019 és Office 2016

Az Emkeys50 kuponkóddal 50%-os extra kedvezmény érhető el az alábbi szoftverek esetében, legkésőbb március 31-ig:

Olcsóbban kapható az Office 2016 Pro Plus is, mely a legtöbbek számára ismerős lehet. Az Em16keys40 kuponkód beváltása 40%-os kedvezményt garantál:

A legjobb operációs rendszer legfrissebb változata: Windows 10

A Windows 10 különböző változataira egységesen 38%-os kedvezmény vonatkozik, melyek így az alábbi áron szerezhetők meg az Emkeys38 kuponkód beváltásával (ez visszavonásig érvényes).

Az ajánlat nem a GameStar, hanem a Keysworlds akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén az service@keysworlds.com címen lehet érdeklődni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)