Íme minden fontos előzetes, amit a Super Bowl 2023 alatt bemutattak

|

The Flash, Halálos iramban 10, Transformers - a filmesek nem spóroltak, idén is rengetegen jelentek meg az év egyik legnagyobb sporteseménye során.

Hajnalban lezajlott az ötvenhetedik Super Bowl, a Kansas City Chiefs csapott össze a Philadelphia Eagles csapatával, de azoknak is fontos esemény volt ez, akik az amerikai foci iránt nem, de a filmek iránt érdeklődnek. Mint minden évben, most is sokan vásároltak maguknak néhány másodpercnyi figyelmet, hogy az Egyesült Államok legfontosabb sporteseményének több millió nézőjét megszólíthassák.

Szerencsére azok sem maradnak le az izgalmas trailerekről, akik nem maradtak fent - európai idő szerint - hajnalban - alább összegyűjtöttük az érdekesebbeket.

Super Bowl előzetesek

A galaxis őrzői vol. 3

A Hangya és a Darázs: Kvantumánia Heineken 0.0 reklám

AIR: Courting a Legend

Creed III

Dungeons & Dragons: Betyárbecsület

Flash - A Villám

Halálos iramban 10

Indiana Jones és a sors tárcsája

Sikoly VI

Super Mario Bros. - A film

Transformers: A fenevadak kora

65

Melyik tetszett a legjobban?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)