Szavazz: neked melyik a kedvenc Uncharted-játékod a ma 15 éves szériából?

|

Bizony, másfél évtizede jelent meg az Uncharted: Drake's Fortune.

Szélsebesen repül az idő, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy immár 15. születésnapját ünnepli az Uncharted franchise, ami 2007. november 19-én rajtolt el a PlayStation 3-ra megjelent Uncharted: Drake's Fortune című játékkal. 

Azóta nyilván rengeteget fejlődött a széria, az Uncharted 4: A Thief's End a PS4-es korszak egyik legemlékezetesebb játéka volt. De persze ez még egyáltalán nem jelenti azt, hogy kötelezően minden a sorozat negyedik részét szereti a legjobban. A jeles születésnap alkalmából mi most ki szeretnénk deríteni, hogy a GSO olvasóinak melyik a kedvenc Uncharted-játéka.

Alább tehát arra a végtelenül egyszerű (vagy épp pokolian nehéz) kérdésre kell választ adnotok, hogy nektek személy szerint melyik a legkedvesebb Uncharted részetek. A felsorolásból nem maradtak ki a PlayStation Vitára megjelen játékok és a mobilos Fortune Hunter, valamint az önállóan is futtatható The Lost Legacy kiegészítő sem.

Az Uncharted: The Nathan Drake Collectionre és az Uncharted: Legacy of Thieves Collectionre viszont nem lehet szavazni, hiszen ezek gyűjteményes felújított változatok, nem különálló új játékok.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)