Szavazz: szerinted melyik volt a The Orange Box legjobb játéka?

|

Öt játékot csomagolt egybe a Valve 15 évvel ezelőtt, és nehéz megmondani, melyiket szerettük a legjobban.

Ritkán van annyira jó ajánlat a játékiparban, mint a The Orange Box volt 2007 októberében. A Valve játékcsomagjában öt kiváló alkotás kapott helyet, köztük három vadonatújjal, amik ráadásul nem csak PC-re jelentek meg, hanem Xbox 360-ra és pár hónappal később PlayStation 3-ra is, igaz, utóbbinál megmagyarázhatatlan technikai problémák léptek fel, amiért az Electronic Arts egyik, a portolással megbízott csapata volt a felelős.

A PC-s változat ráadásul még a Peggle Extreme-et is tartalmazta, a Popcap fantasztikus casual játéka, a Peggle Deluxe tízpályás demóját.

A The Orange Boxban megtalálhattuk a Half-Life 2-t és annak korábban megjelent önálló kiegészítőjét, az Episode One-t, illetve ezek mellé csapták a frissen debütáló Episode Two-t, egy innovatív, Portal nevet viselő indie játékot, valamint a többjátékos élményt kínáló Team Fortress 2-t, hogy mindenki találjon benne magának valami izgalmasat. Valószínűleg mindenki mást szeretett a legjobban, ezért gondoltuk, hogy megkérdezünk titeket arról, melyik volt a ti kedvencetek. Alább szavazhattok, kommentben pedig bátran fejtsétek ki!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)