Szavazz: szerinted mi lesz a 2022-es év játéka?

|

A The Game Awards hamarosan leleplezi a jelölteket, de előtte ti még megszavazhatjátok, mely címek lennének érdemesek erre a megtiszteltetésre.

A 2022-es The Game Awards gálát 2022. december 8-án este 6-kor fogják megrendezni, és teljesen bizonyos, hogy a díjak kiosztása mellett egy halom friss bejelentésre, előzetesre, gameplay anyagra számíthatunk majd Geoff Keighley saját gamer házibulijában. Az egyik legfontosabb kérdés viszont mindenképpen az lesz, hogy melyik játék hódíthatja el a legnagyobb elismerést, vagyis az év játéka díjat.

Nagyon úgy fest, hogy az Elden Ring és a God of War Ragnarök indul a legnagyobb esélyekkel, ami már csak azért is nagyon érdekes, mert bármelyik játék is nyer a kettő közül, fejlesztői elmondhatják majd magukról, hogy közvetlenül egymás utáni két munkájuk is év játéka díjas lett - a FromSoftware ugyebár 2019-ben nyert a Sekiro: Shadows Die Twice-szal, a Santa Monica Studio pedig 2018-ban az előző God of Warral.

Ti persze nem csak erre a két címre szavazhattok, az alább listába bedobtunk még pár sikeres idei megjelenés, illetve lent a kommentek között ezen felül is megírhatjátok a saját ötleteiteket. A 2022-es The Game Awards show-t ahogy azt már megszokhattátok, élőben fogjuk közvetíteni a GameStar Hungary YouTube-csatornán, de azért addig kell majd még párat aludni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)