Szavazz: te melyik horrorjátékot várod a legjobban?

|

Néhány éve még szinte halottnak hittük a műfajt, most meg legendás túlélő-horror címek élednek újra, és új versenyzők is színre léptek. Szavazzunk róluk!

Nem hittük volna, hogy eljön az az időszak, amikor számos olyan játék kerül a horizontra egyszerre, amelyek cirógatják majd a horror-rajongók lelkét (már amennyire egy vérbeli horror-rajongó lelkét cirógatni ildomos, és nem ordító láncfűrésszel mardosni, ezt a képzavart teljesen nyitva hagyom nektek).

Márpedig a helyzet az, hogy végre készül egy Alan Wake 2, a Konami a szégyenletes legendagyalázás (a Silent Hill pacsinkóra emlékeztek még?) végre elkezdi feltámaszti a szebb napokat is megélt szériát, ráadásul több játékkal, a Dead Space újragondolása is felettébb izgalmasnak tűnik, a tetszhalott Dead Island 2 is végre feltámadni látszik, mint egy tisztességes zombi, és a Resident Evil széria rajongói sem maradnak csemege nélkül a közeljövőben. És ez még egyáltalán nem minden!

A helyzet az, hogy most számos olyan horrorjáték készül, amely vagy új, és izgalmas cím, vagy egy bejáratott franchise újraélesztése, folytatása, rég nem volt ennyire hálás e műfaj szerelmesének lenni. Így adja magát a kérdés, hogy vajon melyik címet is várja a legjobban a csemegepult bőségesen megrakott asztala előtt álló nagyérdemű? Itt a lehetőség szavazni, vagy akár lent, a kommentek között kifejteni, hogy melyik cím érdemes kiemelt figyelmet szerintetek.

Kimaradt valami? Írjátok meg kommentben!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)