Szavazz: te szeretnél még Dead Space remake-eket?

|

Az EA nagyon szeretné tudni, hogy állnak a rajongók a Dead Space folytatások megújulásának kérdéséhez, de mi saját szavazást indítunk.

Az eddig sem volt kérdés, hogy a Dead Space fejlesztéséért felelős Motive Studios örömmel folytatná a munkát a játékok felújításával, de az EA még számolgatja egy kicsit a pénzt, mielőtt végleges döntést hozna a kérdésben.

Olyannyira biztosra akarnak menni, hogy nemrég a kiadó szondázni kezdte a játékosokat, hogy megpróbálja kideríteni, mennyire érdekelné őket a Dead Space újabb remake-jei. Egy állítólagos felmérésben, amely a Twitteren látott napvilágot, két kulcsfontosságú kérdés éppen erre kérdez rá, és bár ez nem jelenti azt, hogy a játékok már ténylegesen tervben vannak, csupán azt jelzi, hogy az EA nyitott az esetleges elkészítésükre.

Ez mindenképpen jó jel, mivel az első rész újragondolását mi is nagyon szerettük, de hozzá kell tenni, hogy bár a megjelenést követő egyetlen héten belül a Dead Space remake kétmillió példányban kelt el,  ez a tervezett számokhoz képest alulteljesítést jelentett (bár remake esetében nem mondanánk ezt annyira borzalmasnak, de nem is mi vagyunk az EA dollárjeleket bambuló pénzügyi tervezője). 

Persze ha már az Electronics Arts érdeklődik, akkor mi is megtesszük, nyitunk is gyorsan egy saját szavazást a kérdésben, hogy azonnal lássuk, mit gondol a magyar közönség a kérdést illetően.

Kommentben is jöhetnek természetesen a válaszok, írjátok meg, ti milyen jövőt képzelnétek el a Dead Space szériának! Vagy már elég volt belőle?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)