Hirdetés

A Cyberpunk 2077 kiegészítője Idris Elbával erősít, nézd meg a magyar feliratos előzetest!

|

A Cyberpunk 2077: Phantom Liberty méretes DLC-je lesz a CD Projekt RED szerepjátékának, ami nem csak a sztorit, de a filmsztárok listáját is kibővíti.

Hirdetés

A The Game Awards 2022 trailer-áradatából természetesen a CD Projekt RED sem maradhatott ki. A csapat projektjeinek jelentős része még a tervezési fázisban ücsörög, de a Cyberpunk 2077 első és utolsó kiegészítése már itt van a kanyarban. Legalábbis CD Projekt RED mértékkel mérve, de akkor is örülünk neki, hogy kicsit többet kaphatunk még a játékból. 

A srácok hoztak is magukkal egy csinos kis előzetest, amiben gyönyörű Night City látképek mellett egy fontos új szereplővel is megismerkedhettünk. Az új történet egyik kulcsfigurája Solomon Reed lesz, akit nem más, mint Idris Elba alakít. A filmsztár csatlakozik Keanu Reeveshez a VIP klubban, aki természetesen ismét felbukkan majd Johnny Silverhand képében.

Hirdetés

A történetet felvezető előzetest már magyar felirattal is megtekinthetitekm alább tessék a Play gombra tenyerelni erőből:

A Cyberpunk 2077: Phantom Liberty még nem kapott megjelenési dátumot, de azt már tudjuk, hogy valamikor jövőre érkezik majd PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re.

Ti várjátok?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)