Hirdetés

A Dune: Awakening új trailere Villeneuve filmjéhez fogható látványt ígér

|

A készülő Dűne túlélő-MMO végre mutatott egy apró darabkát a játékból is, és annyi biztosnak tűnik, hogy a hangulattal nem lesz gond.

Hirdetés

A Funcom nagy feladatot vett a nyakába azzal, hogy a Dűnéből kezdett felépíteni egy túlélős-MMO-t. A műfaj komoly erőfeszítéseket kíván meg a fejlesztőcsapatától, ezt pedig a választott franchise sem fogja megkönnyíteni. Ugyanakkor ha sikerül egy minőségi játékot összerakni az alapelemekből, akkor hatalmasat szólhat a Dune: Awakening. Az első trailerek alapján erre megvan minden esély.

A ma hajnali The Game Awards hozott egy új bemutatót, ami sajnos ezúttal sem volt túlságosan információgazdag. Amit láthattunk, azok a játékbeli karakterek kalandozásai és harcai, de a videó leírása szerint ennél komolyabb és komplexebb élmény vár majd ránk. A játék alapkoncepciója az lenne, hogy mindenki eljuthasson a szimpla túlélésért folytatott küzdelem mélységeiből az arrakisi fűszerbiznisz csúcsára.

Hirdetés

Mindez már önmagában jól hangzik, de abban már most biztosak lehetünk, hogy a látvány terén nem lesz majd okunk panaszra, nézzétek csak:

A Dune: Awakening még nem kapott megjelenési dátumot, de annyit már tudunk, hogy PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X-re fog megjelenni. A bétára már itt tudtok jelentkezni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)