Hirdetés

A Halo Infinite kihagyja a Game Awardsot, de hamarosan hallani fogunk a fejlesztésről

|

A csapat most teljes erővel a fejlesztésre koncentrál, így nem készültek semmivel a VGA-ra.

Hirdetés

A játékipar szereplői és rajongói egyaránt elkezdtek készülni a decemberi The Game Awards 2020-ra. A hype gépezet beindult, így a Halo rajongóitábor is okkal reménykedett abban, hogy új kedvencük majd megmutatja magát a színpadon, ha már a legutóbbi szereplés nem sikerült túl fényesen

Ekkor érkezett Brian Jarrard közösségi menedzser, hogy lelohassza mindenki jókedvét Reddit-szerte.

Hirdetés

Jarrard elmondta, hogy szorítja őket az idő, így sem demóval, sem valami nagyobb mutatvánnyal nem tudtak előállni a díjkiosztóra.

"Jelenleg azt dolgozzuk fel, hogy a játék megjelenési időpontja megváltozott, és ahhoz kell igazítunk mindent. A csapat éppen csiszolja a projekt minden egyes elemét. Hogy teljesen őszinte legyek, nem terveztünk semmit a Game Awardsra, de remélhetőleg néhány héten belül kapni fogtok egy komolyabb fejlesztői tájékoztatást, így az ünnepek után együtt kezdhetjük újra az utazásunkat."

Jarrard hozzátette, hogy a megjelenésig hátralévő hónapokban rendszeresen értesíteni fognak majd minket a Halo Infinite állapotáról, ami legalább egy picit lazít a folyamatos késések miatt barázdássá vált arcszerkezetünkön.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)