Hirdetés

A Homeworld 3 új bemutatója megérte a várakozást

|

A legendás űrstratégiai játékok folytatása már rég hallatott magáról, viszont az idei The Game Awards-on végre ismét megmutatta magát.

Hirdetés

Elképesztő mennyiségű játékot mutattak be az idei The Game Awards díjátadón, de persze ahogy az az utóbbi években már megszokott, főleg nagyszabású akciójátékok és indie különlegességek kapták a főszerepet. Szerencsére azért nem kell csalódnia azoknak sem, akik még mindig rajonganak a klasszikus RTS játékokért, ugyanis nem más, mint a Homeworld 3 mutatta be első komolyabb előzetesét.

Ugyan már nagyjából két évvel ezelőtt bejelentették, hogy hosszú idő után folytatást kap az egyik legjobb stratégiai franchise (a második rész 2003-ban jelent meg), de a bejelentés idején még nem volt olyan állapotban a játék, hogy komolyabban belenézhessünk.

Hirdetés

Ez mostanra szerencsére jelentősen megváltozott, ugyanis a The Game Awards-on végre ténylegesen bemutatkozott a játék, ráadásul egy nagyon hangulatos előzetes formájában:

Egyelőre pontos megjelenési dátumot nem tudni, de azt már most elárulták a fejlesztők, hogy a játék valamikor 2022 negyedik negyedévében fog megjelenni Steamen, illetve az Epic Game Store-on.

Nektek hogy tetszik?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)