Hirdetés

A játszható The Matrix Awakens megmutatja, mire képes az Unreal Engine 5

|

A The Game Awardson kiderült, mennyire interaktív a The Matrix Awakens, de akinek van megfelelő konzolja, már le is töltheti az Unreal Engine 5-ös élményt.

Hirdetés

Ugyan volt néhány kevésbé álleejtő pillanata az idei Game Awardsnak, sok menő bejelentést és előzetest hozott a 2021-es show is, aminek egyik utolsó akkordja volt a Mátrixhoz kapcsolódó két rövid szegmens. Egyrészt láthattunk egy rövid jelenetet a karácsony előtt megjelenő Mátrix: Feltámadásokhoz, de lehullott a lepel az Epic és az új film készítőinek együttműködéséből született The Matrix Awakensről is.

Hirdetés

A Feltámadások két főszereplője, Keanu Reeves és Carrie-Anne Moss konferálta fel az interaktív élmény lenti előzetesét, amiből kiderül, hogy korlátozottan, de tényleg játszható a The Matrix Awakens, a Trinityéket üldöző ügynökökkel szavakat nem, csak lövéseket válthatunk.

Geoff Keighley ezt követően azzal a jó hírrel szolgált, hogy PlayStation 5-ön és Xbox Series X-en rögtön játszható is az elsősorban techdemóként működő jelenetsor. De ha nincs meg hozzá a megfelelő konzolod, a lenti videóban megnézheted, mit tud a grafikus motorjuk legújabb verziója.

Végül, aki tényleg mindent szeretne tudni a Matrix Awakensről, annak ezt az interjút is ajánljuk, amiben a Neót és Trinityt alakító két színész mesél az interaktív élmény elkészítéséről.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)