Hirdetés

A Köztársaság fénykorába visz a Quantic Dream Star Wars játéka

|

A The Game Awards egyik izgalmas újdonsága volt a Star Wars Eclipse, a Quantic Dream és a Lucasfilm közös alkotása.

Hirdetés

Pont tegnap írtunk arról, hogy egy sorozat is elkalauzolhat minket a Star Wars világának abba a korába, amit a Köztársaság fénykoraként ismerünk. De amint az idei The Game Awards egyik látványos előzeteséből kiderült, egy játékfeldolgozásban is átélhetjük a korszak talán legizgalmasabb történeteit.

A Star Wars Eclipse címe és az a tény, hogy ebben a korszakban játszódik majd, néhány hete kiszivárgott egy iparági bennfentesnek köszönhetően, más pletykák szerint pedig a játékmenet is átalakul a Quantic Dream korábbi munkáihoz képest.

Hirdetés

Az első cinematic trailer lenyűgöző látványvilágot villantott meg, ami nem biztos, hogy a játékra is jellemző lesz, de az biztos, hogy a videóhoz hasonlóan a Lucasfilm Games közreműködésével készülő akció-kalandjátékban is több különböző karakter történetét élhetjük át, ezek pedig összefüggnek majd.

A játék teaser weboldala szerint - ahol elképesztő látképeket is letölthetünk az előzetesből - ezekben a sztorikban is számos döntési lehetőség vár majd ránk, amik a történet egészére is kihatással lesznek. Így nem kizárt, hogy ha egyszer megjelenik, többször is érdemes lehet végigjátszani a Star Wars Eclipse-et, addig is fogadjátok be a hangulatot a fenti trailerből.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)