Hirdetés

A The Game Awards legismertebb zenésze bocsánatot kért egy hibájáért

|

Az élő műsort néző rajongók mind beleszerettek a The Game Awards zenekarának fuvolás zenészébe, aki hatalmas mosollyal az arcán fogadta a róla szóló posztokat. Egy apróságért azért elszégyellte magát.

Hirdetés

A The Game Awards idei összeállításában szerepelt egy zenekar is, aminek tagjai nagy örömmel játszották el a versenyben lévő játékok főbb zenei témáit. A zenekar közepén egy fúvós ült, akinek energiája és előadásmódja azonnal megnyerte a nézőket.

A "fuvolás csávóként" emlegetett előadó egyébként Pedro Eustache, egy venezuelai zenész, aki olyan filmeken is dolgozott korábban, mint a 2021-es Dűne, az Indiana Jones 4 vagy A Karib-tenger kalózai. Egy csupaszív veteránról beszélünk.

Hirdetés

Amikor Pedro észrevette, hogy hirtelen egy rakat Twitter posztban őt emlegetik, mint a show "kiemelkedő elemét", nem volt rest megköszönni a rajongók áradatát.

 

A Game Awards után még a Verge is készített egy interjút Pedróval, de a zenész akkor már egy kicsit szomorkásabb volt. Kiderült ugyanis, hogy nem a megfelelő hangszert használta a Xenoblade Chronicles 3 dallamánál.

"Az egyik összeállításban volt egy nagyon specifikus fuvola, amit használnom kellett volna. Amekkora tudatlan fajankó vagyok, észre sem vettem, hogy nekem volt otthon ilyen fuvolám. Úgy hívják, hogy shinobue, és kettő darabom is van belőle. Legközelebb azon fogom majd játszani a dalt. A Xenoblade Chronicles 3 rajongók bocsánatáért esedezem, és ígérem, hogy javítom majd a hibámat."

Bár értjük, miért fáj ez neki, nem hisszük, hogy bárki számon kérné ezt Pedrón, amitől csak még szerethetőbbé válik emberünk bocsánatkérése.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)