Hirdetés

Még idén bejelenthetnek egy új Alien játékot

|

Egy most közzétett teaser elég erősen sugallja ezt.

Hirdetés

Az Alien: Isolation után simán meg tudtuk bocsátani az Aliens: Colonial Marines néven emlegetett, tragikus ballépést, és kíváncsian várjuk, mi lesz a következő.

Hirdetés

Geoff Keighley, a The Game Awards atyaúristene közzétett egy képet, melyen bal felül egy a Weyland-Yutani Corporationéhez hasonló logó látható, középen pedig a "Worlds Will Change" szlogen ismétlődik, mely nagyon hasonlít a "Building Better Worlds"-höz, a cég mottójához. 

Jelenleg fejlesztés alatt áll egy Alien játék, amit az iparági veteránokból álló, MMO-kban is tapasztalt Cold Iron Studios készít. Egyelőre csak annyit tehetünk, hogy megvárjuk december 7-ét. A The Game Awards 2018 itthoni idő szerint hajnali fél 3-kor veszi kezdetét, és ezúttal is sok bejelentésre számíthatunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)