Hirdetés

Új Batman játékot készít a WB Montreal?

|

Néhány gyanús teaser alapján okkal gondolhatjuk, hogy jövőre várható a bejelentés.

Hirdetés

Idén nem csak azt jelzik a fejlesztők, hogy részt vesznek a The Game Awards-on, hanem azt is, ha nem.

Hirdetés

Sajnos sem a Rocksteady, sem a Batman játékokban valamennyire szintén jártas WB Montreal nem képviselteti magát. Utóbbiról a stúdiónál tevékenykedő Patrick Redding tájékoztatta a közönséget, aki elmondta, hogy ugyan csapatával Los Angelesbe utaznak a hétvégén, de csak üzleti megbeszélések miatt, és azért, hogy a fejeseknek megmutassák, hogy áll projektjük.

Egy másik fejlesztő a Twitterén az alábbi képet tette közzé, melyen egy a Batman képregényekben felbukkant Court of Owls-éhoz hasonló logó látható egy póló hátán. Ő egyébként retweetelte Redding fenti posztját, valamint a Rocksteady távolmaradásáról szólót is.

Ez az eredeti logó:

A Court of Owls Gotham legrégebbi családjainak szövetsége, akik minden áron a legjobbat akarják a városnak - vagy legalábbis azt, amit ők a legjobbnak gondolnak.

Több másik fejlesztő is örömét és háláját fejezte ki a projekt kapcsán november folyamán, de mind a játékét, mind az azon dolgozó csapat nevét "titkosítják" (azt írják helyette, hogy [REDACTED]). Még az is lehet, hogy igazából egy Harry Potter játékról van szó - a bagoly ahhoz is könnyen kapcsolható.

Mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)