Hirdetés

The Game Awards 2017 - jön a Bayonetta 3

|

Az egyik legizgalmasabb akció-sorozat hamarosan megkapja folytatását Switchre.

Hirdetés

A Platinum Games és a Nintendo közreműködésének köszönhetően jön a Bayonetta 3, ami csak Nintendo Switchre fog megjelenni, de a hír annyira jó, hogy még a platform-exkluzivitás miatt sem sírdogálunk most.

Hirdetés

Egyelőre se játékmenet videót, se megjelenési dátumot, se sztori leírást nem kaptunk, be kell érnünk egy rövid ízelítővel, ami szimplán közli velünk, hogy a fejlesztés folyamatban van, a fiúk a bányában dolgoznak. Egyébként a teaser elég baljós, és kedvenc főhősnőnk látszólag nincs a helyzet magaslatán. Talán sötétebb hangulatra számíthatunk a Bayonetta 3 esetében, mint az előzményekben?

Ha már előzmények: mivel a harmadik rész jön Switchre, a többi részt is átportolják a Nintendo új konzoljára. A Bayonetta 1-2 jövő év február 16-án érkezik a hibridre.

Örülünk, srácok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)