Hirdetés

Ízelítőt kaptunk a PUBG készítőjének új játékából

|

Jött egy teaser Brendan Greene új stúdiójának első fejlesztéséből.

Hirdetés

Sok játékos valószínűleg akkor is hálás lenne Brendan Greene-nek a PUBG-ért, ha soha többé nem készítene semmit, azonban a fejlesztő nem pihen, új ötleteinek megvalósításán ügyködik. Ezek egyikéből kaptunk némi ízelítőt a The Game Awards 2019 alkalmával. 

Hirdetés

A Playerunknown Productions leleplezte a titokzatos, "Prologue" névre keresztelt projekt teaser trailerét, amely a hivatalos honlap információi alapján új technológiák és a játékmenet felfedezésére fókuszál, a készítőknek pedig az a céljuk vele, hogy a játékosoknak egyedi és emlékezetes élményt nyújtsanak minden alkalommal, amikor csak játszanak. Már az első videó is kész rejtély: 

Ezenkívül semmi mást nem tudunk a Prologue-ról. Ti mire számítotok tőle?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)