Hirdetés

Bruce Campbellel jön az Evil Dead: The Game

|

Ash-t irányítva már jövőre apríthatjuk az ördögi teremtményeket.

Hirdetés

Miközben a rajongók továbbra is szomorúak az Ash vs. Evil Dead elkaszálása miatt, már készül a következő mozi, az Evil Dead 4, valamint a The Game Awardson levetített trailer alapján egy videojátékos változat is, amelyben kooperatívan ragadhatunk fegyvert és trancsírozhatunk. 

Az Evil Dead: The Game a Saber Interactive és a Boss Team Games együttműködésében valósul meg, és egy kooperatív PvP móka lesz, ahol a haverokkal együtt zúzhatjuk majd le az élőhalottak seregét.

Hirdetés

A kedvcsináló alapján a játék hozni fogja az Evil Dead széria hangulatát, amit tovább erősít, hogy Bruce Campbell is visszatér a főszereplő, Ash képében (és szinkronjában). 

Az Evil Dead: The Game valamikor 2021-ben várható PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, Xbox Series S/X-re és Nintendo Switchre. Groovy!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)