Hirdetés

Brutálisan hangulatos előzetes hozta meg a Diablo 4 megjelenési dátumát

|

A Blizzard mindig is értett a minőségi kedvcsinálókhoz, ezúttal sem okozott csalódást.

Hirdetés

Éppen a napokban szedtünk össze minden fontos részletet a Diablo IV-gyel kapcsolatban, amit csak felfedtek a napokban közzétett előzetesek, ez alapján pedig a széria következő része meglehetősen komornak és depresszívnek ígérkezik, jobban hasonlít majd az első két részre, mint a harmadikra.

Azt már előzőleg tudni lehetett, hogy a Diablo IV fel fog bukkanni az idei The Game Awards során, és Geoff Keighley nem is hagyott minket cserben, a show egyik legkiemelkedőbb előzetesét konferálta, amelyet nem más vezetett fel egy különleges előadással, mint az ismert énekesnő, Halsey.

Hirdetés

A Blizzard pedig ezúttal sem engedett az első osztályú minőségből, és egy meglehetősen látványos és atmoszférikus videóval árulták el, hogy mikor számíthatunk a Diablo IV megjelenésére: a rajongóknak 2023. június 6-át kell vérvörössel bekarikáznia a naptárban. A játékmenetből ugyan semmit nem mutat az alábbi trailer, de a kedvünket újfent meghozza egy kis diablózáshoz.

Mi a véleményetek az új előzetesről?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)