Hirdetés

Chuck Norris, Danny Trejo és más színészlegendák is játszanak a Crime Boss: Rockay City játékban

|

A játék, amiről eddig nem is hallottunk, olyan színészeket vonultat fel, akiket biztosan mindenki ismer.

Hirdetés

Kétségtelenül a The Game Awards 2022 legnagyobb meglepetését okozta a 505 Games, amely bejelentette a Crime Boss Rockay Cityt, egy kooperatív FPS-t, főszerepben olyan sztárokkal, mint Danny Trejo, Chuck Norris, Vanilla Ice, Danny Glover, Kim Basinger, Damion Poitier, Michael Rooker és a főszereplőt, Travis Bakert alakító Michael Madsen.

Az egyjátékos kampány során a '90-es évek Floridájában kell új bandatagokat toboroznunk, hogy átvegyük az uralmat a helyi alvilág felett és megküzdjünk a már működő bandákkal, de dönthetünk úgy is, hogy három társat magunk mellé fogadunk. 

Hirdetés

Pontosan nem tudni, hogy az említett legendák milyen szerepet kapnak majd a történetben, de már a közreműködésük miatt is a jövő év legjobban várt játékai közé lépett elő nálunk a Crime Boss: Rockay City. Nem is kell sokáig várnunk rá: március 28-án válik elérhetővé, az előrendelők december 10-éig 40%-os kedvezménnyel vehetik meg az Epic Games Store-ban. Konzolokra is jön.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)