Hirdetés

Bemutatkozott a második sztorialapú League of Legends spin-off

|

A Ruined King után egy újabb Riot Forge címet lepleztek le, amit szintén egyedül élvezhetünk. A helyszín Zaun, a főszereplő pedig Ekko.

Hirdetés

A The Game Awardsra a Riot Games beígért legalább egy Riot Forge címet, de végül kettőt kaptunk. A Ruined King volt az első, ami egy körökre osztott RPG lesz, a második pedig kicsivel később mutatkozott be CONV/RGENCE: A League of Legends Story néven. A játékot a Double Stallion fejleszti, és egy akció-platformer lesz.

Hirdetés

A helyszíne a League of Legends világának jól ismert steampunk városa, Zaun, amit Ekkót irányítva járhatunk majd be. A fiú az egyik legkedveltebb LoL-karakter, így érthető, hogy őt választották főszereplőnek. Játékmenetet még ebből sem mutattak, de az ízelítő ad egy falatot a CONV/RGENCE hangulatából.

Megjelenési dátumot vagy egyéb részleteket nem tudunk, így annyit tehetünk, hogy várunk és reménykedünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)