Hirdetés

Bemutatkozott a Dark Alliance, az új Dungeons & Dragons játék

|

Izgalmas pillanatok várnak a Dungeons & Dragons rajongókra.

Hirdetés

A The Game Awards 2019 számos meglepetésének egyike volt, hogy a Livelockot fejlesztő Tuque Games a Wizards of the Coast támogatásával egy vadonatúj játékkal bővíti a Dungeons & Dragon franchise-t. 

Hirdetés

Az új Dungeons & Dragons cím a Dark Alliance nevet kapta és egy TPS-nézetű hack & slash akció-RPG lesz, amely számos ismerős szörnyet és karaktert tartogat a rajongók számára: ilyen például Drizzt Do'Urden és követői, Catti-Brie, Bruenor és Wulfgar is. A játék egyfajta szellemi örököse lesz a Baldur's Gate: Dark Alliance-nek, amelyben a dungeon crawlerek szerelmesei és a lootimádók is megtalálhatják a számításaikat. A Dark Alliance támogatja fogja a kanapé- és online kooperatív mókát is, akár négy játékos is kalandozhat majd egyszerre. 

A Dark Alliance 2020 második felében jön PC-re és konzolokra.  

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)