Hirdetés

The Game Awards 2017 - a Death Stranding új előzetese is jól összezavar majd

|

Hideo Kojima minden fellépésével két dolgot bizonyít: hogy ő még mindig egy zseni, és mi nem érthetjük meg, miről szól a Death Stranding.

Hirdetés

Az esti The Game Awardson Hideo Kojima is megkapta a színpadi idejét, aki azért jött, hogy megmutasson nekünk néhány percet a Death Strandingből. Na nem a játékmenetből, arról továbbra sincs ötletünk sem, de az egyik átvezetőt megnézhettük. Nem lettünk okosabbak tőle, de a hype így is működik persze.

Hirdetés

Ezúttal Norman Reeduson legalább van valami űr ruha, aminek hasznát is veszi, a láthatatlan ellenfeleinek legyőzésében. De ez csak egy apró kiragadott részlet csupán, szavak helyett inkább nézzétek meg magatok az élményt:

Ebből a trailerből sem derült ki, hogy mit fogunk csinálni a játékban, de biztosan borzongatóan szórakoztató lesz. Szeretnénk már kipróbálni. Ti hogy vagytok ezzel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)