Hirdetés

Egyértelművé vált, hogy ott lesz-e a Dragon Age 4 a 2021-es The Game Awardson

|

Van egy rossz hírünk, ha kifejezetten a Dragon Age 4 miatt vártátok a 2021-es The Game Awardsot.

Hirdetés

A 2018-as The Game Awardson kaptuk meg a Dragon Age 4 első videóját, és a tavalyi, 2020-as rendezvényen is villantottak a BioWare illetékesei egy új előzetest. Most már viszont teljesen bizonyos, hogy a 2021-es show-n nem lesz a Dragon Age 4.

Ezt ugyan így, ebben a formában nem jelentették ki, egy blog posztban viszont azt írták a BioWare munkatársai, hogy legközelebb csak jövőre fognak bármiféle újdonságot megosztani a játékkal kapcsolatban. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy az idei The Game Awardsot bizony ki fogják hagyni.

Hirdetés

Érdemes megjegyezni, hogy nemrég a BioWare újabb vezetője hagyta el a csapatot, Gary McKay kreatív igazgató dobbantott a Dragon Age 4-et heggesztő gárdából. Ez biztosan nem segítette elő a játék amúgy is eléggé döcögős fejlesztését. 

Korábban arról lehetett hallani, hogy legkorábban 2023-ban jelenhet meg a következő Dragon Age rész, szóval azért még nem kell elkezdeni pánikolni, de azért persze teljesen érthető, ha a keményvonalas rajongóknak jól esne az eddigieknél több és gyakoribb információadag a Dragon Age 4 kapcsán. Kíváncsian várjuk, 2022-ben mit fognak elárulni a játékról.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)