Hirdetés

Előtölthető a The Matrix Awakens, az Unreal Engine 5-ös élmény, amiről senki sem tudja, micsoda

|

A 2021-es The Game Awardson fog bemutatkozni az Unreal Engine 5-ös The Matrix Awakens.

Hirdetés

A Mátrix: Feltámadások második nagy előzetesével együtt még egy fontos dolog érkezett nemrég a hamarosan újjáéledő széria kapcsán. Kiderült ugyanis, hogy pénteken hajnalban a The Game Awardson lelepleznek egy The Matrix Awakens nevezetű programot, amire nagyon sejtelmesen "Unreal Engine 5 experience"-ként hivatkoznak. Nem videojátékról van tehát szó, valamiféle virtuális élményről van szó, ami az ígéretek szerint betekintést enged abba, milyen történetmesélésre és szórakoztatásra lesz majd képes az Unreal Engine 5-ös motor.

A The Matrix Awakens PlayStation 5, valamint Xbox Series X/S konzolokra tölthető le.

Hirdetés

Pár napja egy szivárgásnak hála már írtunk a The Matrix Awakensről, de akkor még ennyit sem tudtunk róla, mint most. Ekkor még csak a PlayStation 5-ös verzióra bukkantak rá a PlayStation Network fájljai között, de most már tudjuk, a titokzatos Mátrix-élményből az xboxosok sem fognak kimaradni, mindkét next-gen konzolra érkezik a rejtélyes program, ami 25 GB-ot követel magának.

Az alábbi videóban egyébként nem Keanu Reeves látható, hanem egy 3D-s modell. Erre a részletességre lesz képes az Unreal Engine 5, és erre a látványra számíthatunk a The Matrix Awakensben is.

Ha már úgyis a Mátrix: Feltámadásokról van szó, mindenképp nézzétek meg a film új előzetesét is:

A Mátrix: Feltámadások december 23-án érkezik meg a magyar mozikba. A The Game Awardson debütáló The Matrix Awakensre pedig december 10-én hajnalban számíthatunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)