Hirdetés

Ezt hozza majd a Fall Guys harmadik szezonja

|

Új pályák és kosztümök érkeznek a babok játszóterére, nem mellesleg mindent nyakon öntenek egy adag téli hangulattal is.

Hirdetés

Bár az Among Us jelentős mennyiségű játékost elhalászott a Fall Guys elől, azért az őrült hangulatú babtaszigálásnak továbbra is meglehetősen sok rajongója akad. A Mediatonic fejlesztői pedig serényen gyártják a kalandhoz az újabb és újabb tartalmakat, ennek következtében pedig pár napon belül megérkezik a harmadik szezon is.

A fejlesztőcsapat már egy ideje elkezdte felvezetni a Season 3-at, a The Game Awardson azonban úgy érezték, elérkezett az ideje, hogy egy komolyabb betekintést engedjenek a friss tartalmak közé.

Hirdetés

Természetesen kapunk egy hóval borított pályát, ami passzol az évszakhoz, az egyiken pedig Bertet a pingvint is magunknál kell tartanunk, így szerezve minél több pontot csapatunknak.

A The Game Awardson mutatták be az előzetest, melyben a legtöbb újdonság bemutatkozik:

A trailer tanúsága szerint tehát új pályákkal, akadályokkal, kosztümökkel és emote-okkal bővül a Fall Guys: Ultimate Knockout. A harmadik szezon december 15-én landol majd, ekkor vethetitek bele magatokat az új tartalmakba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)