Hirdetés

The Game Awards 2017 - egy fagyos túlélőjáték lesz a Fade to Silence

|

A THQ Nordic és a Black Forest Games posztapokaliptikus játékában az éhség, a szörnyek, és a hideg egyszerre játszanak majd ellenünk.

Hirdetés

Bár a The Game Awards csak hajnali fél háromkor veszi kezdetét, a Steamre felkerült az ott bejelentendő Fade to Silence termékadatlapja, így sok mindent megtudhattunk a játékról.

Hirdetés

Egy fagyos, lepusztult világ lesz kalandjaink színhelye, ahol egy Ash nevű figurát irányíthatunk. Célunk egy menedékhely építése lesz, melyhez gyűjtögetnünk kell, fejlesztenünk felszerelésünket, és megküzdeni a szörnyekkel, valamint magával a téllel. Ha épp nem halunk meg a hóviharban, követőket toborozhatunk, akik csatlakoznak hozzánk menedékünkben, és segítenek jobb cuccokat megkaparintani. A bejárható terület 8 négyzetkilométeres, viszont nem muszáj gyalog átszelni, mehetünk farkasok húzta szánnal is. Az Early Access megjelenést december 14-ére tűzték ki. Alább láthatjátok a gépigényt, kicsit lejjebb pedig néhány képet.

Fade to Silence gépigény

Fade to Silence minimum gépigény

Op. rendszer: Windows 7/8/10 64-bit
Processzor: Intel Core i5-2400 vagy AMD FX-8320 vagy jobb
Memória: 12 GB RAM
Videokártya: Nvidia GeForce GTX 760 vagy AMD Radeon R9 270 (2GB vagy több memóriával)
Szabad hely: 30 GB

Fade to Silence ajánlott gépigény

Op. rendszer: Windows 7/8/10 64-bit
Processzor: Intel Core i7-3770 vagy AMD FX-8350 vagy jobb
Memória: 16 GB RAM
Videokártya: Nvidia GeForce GTX 1060 vagy AMD Radeon RX 480
Szabad hely: 30 GB

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)