Hirdetés

Májusban jön a Halálos iramban játék

|

A The Game Awardson bemutatott előzetes olyan látványos akciót ígér, ami a filmeket idézi majd.

Hirdetés

A Need for Speed játékok egy darabig kimondottan olyan hatást keltettek, mintha a Halálos iramban filmekhez készült adaptációk lennének, most azonban a Vin Diesel nevével fémjelzett széria saját játékkal bővíti az univerzumát. A Fast & Furious Crossroads Michelle Rodriguez és a fent említett Diesel tálalásában érkezett a The Game Awardsra, akik a kampányban is feltűnnek majd.

Hirdetés

Az utcai versenyekkel és autós üldözésekkel dögivel operáló franchise-hoz készülő játékban a trailer szerint hasonlóan eszement dolgokat kell végrehajtanunk négy keréken, ahogy azt a filmek szereplői is teszik. Sajnos a grafika a látottak alapján nem tűnik valami fényesnek, de reméljük, hogy ezen még csiszolgatnak kicsit a fejlesztők. A Fast & Furious Crossroadsban kampányt és többjátékos módot is találunk majd, ez utóbbiról majd később mesélnek a Slightly Mad Studios fejlesztői - a Project CARS sorozatért is felelős csapat dolgozik ugyanis a játékon. Az előzetest itt találjátok:

2020 májusában várhatjuk realisztikus versenyeket még nyomokban is csak elvétve tartalmazó játékot, ami talán betömi majd a Burnout széria után maradt űrt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)