Hirdetés

A The Game Awardson mutatkozott be az új Final Fantasy VII remake előzetes

|

Ezúttal ugyan kevesebb játékmenetet láthattunk, viszont az akciódús jelenetekre most sem lehet panasz.

Hirdetés

A Square Enix háza táján már nagyban készül az egyik legkultikusabb Final Fantasy rész újradolgozott változata, ami a jelek szerint szeretné meglovagolni, hogy a remake-ek virágkorát éljük. A The Game Awardson bemutatkozott egy új előzetes a játékhoz, melyben arra fókuszál, hogy Cloud hogyan ismerkedik meg későbbi csapatával.

Hirdetés

A Final Fantasy VII remake első szelete Midgarra fókuszál, ahol valószínűleg jó pár órát eltöltünk majd, éppen ezért emlékezetes karakterek is várnak ránk a területen. Az új kedvcsináló trailerben ugyan láthatunk egy kevés játékmenetet, de a hangsúly ezúttal kompániánk tagjainak bemutatására került, illetve a főszereplő motivációjával is ismerkedhetnek azok, akiknek anno kimaradt a rész:

A játék március 3-án jelenik meg. Ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)