Hirdetés

Fortnite - nagy bejelentésre számíthatunk a The Game Awardson

|

Jelöltként is komoly esélyei vannak az Epic Games játékának, de nem csak ezért lesz számukra fontos a rendezvény.

Hirdetés

Egyelőre annyit tudunk biztosan, hogy egy elég nagynak ígérkező bejelentésre készül a The Game Awardson az Epic Games, a stúdió kreatív rendezője, Donald Mustard lesz majd abban a kiváltságos helyzetben, hogy elárulhatja nekünk a nagy titkot december 6-án. 

Hirdetés

Geoff Keighley, a The Game Awards producere és házigazdája arra is figyelmeztette a Fortnite-rajongókat, hogy a nagy bejelentés idején nem árt majd, ha a kezük közelében van maga a játék. Ebből teljesen egyértelművé vált, hogy bármiről is rántják majd le a leplet, az biztosan azon nyomban elérhetővé is válik a Fortnite-on belül. 

Nick Chester, az Epic egyik PR-os munkatársa még azzal is megfejelte az egészet, hogy konkrétan kijelentette, a fenti tweet nem a Fortnite hetedik szezonjának kezdetére utal, vagyis valami ennél komolyabb dolgok főztek ki a srácok. 

December 6-án, a The Game Awardson kiderül, hogy mi is volt ez. Nektek van bármiféle tippetek? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)